O nama

O nama

 

Naša radionica je počela sa radom u veoma skromnim uslovima, daleke 1993. godine. U prvo vreme smo funkcionisali sa samo jednim zaposlenim. Kako je rastao krug klijenata, tako se menjao i izgled radionice pa i broj zaposlenih. Danas možemo sa ponosom da istaknemo brojne lokale, javne institucije sa kojima sarađujemo već duži niz godina. Na dnu stranice možete videti kratak pregled poznatih klijenata gde smo izdvojili samo neke od njih.

Istovremeno, Tapetarija Molnar je ponosna i na širok krug privatnih lica, kako iz Novog Sada tako i okolnih mesta, koji nam ukazuju poverenje iz godine u godinu. Zadobiti toliko poverenje u prisustvu konkurencije koja postoji u današnje vreme nije mala stvar i stvara dodatnu obavezu da nastavimo putem kvaliteta, odgovornog rada i poštovanja Vaših želja i mogućnosti.

 

Danas Tapetarija Molnar funkcioniše kao uhodan sistem koji se prilagođava zahtevima klijenata tako da se bez obzira na obim posla, sve obaveze izvršavaju u dogovorenom roku uz očuvanje nivoa kvaliteta oko kojeg nema kompromisa. Naš tim majstora i naše iskustvo su garant da ćete i vi biti zadovoljni.

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu u vezi Vašeg nameštaja, niste sigurni da li se može restaurirati i na koji način, mi smo tu. Pozovite nas i dobićete savet ili predlog.

Ako želite da napravite estetski iskorak i priuštite sebi nešto što izlazi van ustaljenih okvira, ili ste možda nešto videli na Internetu a ne znate kako da dođete do toga na našim prostorima, Tapetarija Molnar je pravo mesto za Vas.

Javite nam se ili nam pišite direktno sa stranice  Kontakt,  potrudićemo se da damo adekvatan odgovor na svako Vaše pitanje.

S poštovanjem,

Vaša Tapetarija Molnar